A2Z-Solutions presenteert u een efficiënt Uranus warmtewisselaarsysteem

Bent u geïnteresseerd in een doeltreffend warmtewisselaarsysteem van het merk Uranus ? A2Z-Solutions is de officiële verdeler van het merk Cetetherm / Alfa lavalin België. Ontvang de laatste nieuwkomers in ons gamma tegen concurrerende prijzen. A2Z-Solutions beschikt over een zeer ruime keuze en kan rekenen op de ondersteuning van het professionele en ervaren multinationaal bedrijf Cetetherm / Alfa laval.

Het antwoord op uw noden.

Onze warmwaterwisselaars laten ons toe om op een efficiënte, simpele en economische manier tegemoet te komen aan uw vraag naar warm water. Onze modellen zijn vooral geschikt voor sanitaire en industriële sectoren zoals grote gebouwen, ziekenhuizen, zorginstellingen, rusthuizen, hotels, scholen, zwembaden, sportcomplexen en nog veel meer. Onze modellen, die gebouwd zijn met behulp van hoogwaardige standaardonderdelen, vergen zeer weinig onderhoud, waardoor u minder onderhoudskosten zal hebben.

Cetetherm / Alfa laval et Uranus

De warmwaterboilers van Cetetherm / Alfa laval Laval zijn erfgenamen van de gevierde tapwaterboilers van Uranus. Cetetherm / Alfa laval heeft al zo’n 30 jaar ervaring met de verkoop van meer dan 44.000 apparaten.

Dankzij de overname van Uranus door Cetetherm / Alfa laval geniet u van een totaal nieuw gamma tegen een sterk verminderde prijs. Dat de kwaliteitsborging even streng blijft, spreekt voor zich.

Bent u geïnteresseerd ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op deze website.