Geïnteresseerd in de installatie van een warmtewisselaar?

A2Z-Solutions is de officiële distributeur van het merk Cetetherm / Alfa Laval, voorheen bekend onder de naam Uranus. Bij ons mag u zeker zijn van een gedegen ervaring en een grote voorraad aan topproducten van een uitstekende kwaliteit die we tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Kies voor de allerbeste kwaliteit op de markt!

Werkingsprincipe.

De apparaten van Cetetherm / Alfa Laval voor de productie en opslag van warm water voldoen ongetwijfeld aan de behoeften van residentiële gebouwen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, wellnesscentra, hotels, scholen, sportcentra enzovoort. De modellen die we verkopen zijn het summum van technologie: dankzij het gebruik van geavanceerde technologie en hoogwaardige producten vereisen onze producten een minimum aan onderhoud. Zo heeft u de garantie voor beperkte onderhoudskosten aan uw warmtewisselaar.

Conform aan de regels en een eenvoudige installatie.

Alle onze aangeboden systemen voldoen aan de wettelijke verplichtingen die beschreven staan in de Europese richtlijnen 73/23 EC PED 97/23 artikel 3.3. Ons systeem is ook zeer compact, ideaal dus voor renovaties, en is onmiddellijk klaar om te installeren. Bovendien is het volledig corrosiebestendig: alle oppervlakken die in contact komen met heet water zijn van roestvrij staal of brons.

Voor meer informatie over onze installaties van warmtewisselaar mag u ons altijd contacteren. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze website.